Ekonomi

Türkiye İş Bankası Karadeniz Bölgesi’nde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladı! Sinop’ta dükkan fiyatları 65 bin TL’ye kadar düştü!

Türkiye İş Bankası Karadeniz Bölgesi’ne yatırım yapmak isteyenler için Sinop, Trabzon ve Samsun illerinde uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışına başladığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SİNOP’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Türkiye İş Bankası anlaşmada olduğu yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Sinop ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, dükkan niteliği taşıdığı öğrenildi. Sinop ilinin Boyabat ilçesinde bulunan dükkanın kullanım alanını 33 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 65 bin TL, ihale katılım bedelini ise 3 bin 68 TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN TRABZON’DA HİSSELİ FINDIK BAHÇESİ SATIŞI!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Trabzon ilinin Akçaabat ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün bir fındık bahçesi olduğu ve ihale kapsamında da bahçenin ½ hissesinin satılacağı bilgisi kaydedildi. Satışta olan yarı hissenin toplam kullanım alanını 3225 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 100 bin TL, ihale katılım bedelini ise 4 bin 720 TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SAMSUN’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Samsun ilinin Ayvacık ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün bir tarla olduğu bilgisi kaydedildi. Tam hisse ile satışta olan tarlanın toplam kullanım alanını 22 bin 64 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 380 bin TL, ihale katılım bedelini ise 17 bin 936 TL olarak duyurdu.