EkonomiManisa Haberleri

Daire yerine arsa almak isteyenler: Manisa Salihli’deki bu arsa çok konuşulacak, fiyatı açıklandı!

Daire yerine arsaya yatırım yapmak isteyenleri ilgilendiriyor. Manisa Salihli’de bir arsa satışa konuldu. Söz konusu arsanın özellikleri ve fiyatı satış sayfası üzerinde tek tek açıklandı.

Halkbank gayrimenkul satışlarına devam ediyor. Eylül ayında birçok ev ilanı yayınlayan kamu bankası aynı zamanda arsa satışı da yapıyor. Bu kapsamda Manisa Salihli’de satışa çıkarılan bir arsa dikkat çekti. Banka satış sayfasında yer alan ilana göre, söz konusu arsanın başlangıç bedeli 392.500,00 TL olarak belirlendi. Arsaya teklif vermek için ise 4 gün süre kaldığı öğrenildi.

Nasıl teklif verilir?

Halkbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkule teklif verebilmek için İsteklinin gayrimenkulün muhammen satış bedelinin % 3’ü tutarında geçici teminatı banka şubesine yatırması gerekiyor. Ayrıca satışlara katılım için Gayrimenkul Satış Şartnamesinin her sayfasının imzalanarak, gerekli belgelerin ise banka şubesine teslim edilmesi gerekiyor.

Gerekli belgeler:
Gönderilmesi Gereken Belgeler:

Gayrimenkul Satış Şartnamesi
Geçici Teminat Yatırma Dekontu
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi
Noterden Düzenlenmiş Vekaletname (Vekaleten teklif verme söz konusu ise vekil adına
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi düzenlenmiş, ihale ve açık artırmalara iştirak ve gayrimenkul satın alma yetkilerini içeren noter onaylı, ıslak imzalı vekaletname ve vekilin noter tasdikli imza beyannamesi)
Teklif veren firma ise;
Onaylı Yetki Belgesi ve Güncel Ticaret Sicil Gazetesi (gayrimenkul alım satım yetkisini içeren) İmza Sirküleri Ticaret veya Sanayi Oda Kayıt Belgesi

Taşınmaz ile ilgili şu açıklamalar yapıldı:

Değerleme Konusu Taşınmaz Manisa İli, Salihli İlçesi, Kemer Mahallesi, Narlı Mevki, 141 Ada 6 Parselde Konumlu 52.781,11M2 Alanlı Palamutluk Vasıflı Taşınmazdır. Taşınmaz Topografik Olarak Eğimli Bir Arazi Yapısına Sahiptir. Taşınmaz Geometrik Olarak Amorf Formundadır. Mevcut Durumda Taşınmazın Kuzey Cephesinden Kadastral Yola Cephesi Bulunmaktadır. Taşınmaz Tarım İçin Elverişli Arazi Yapısına Sahip Değildir. Taşınmazın Yakın Çevresi Tarım Arazileri Ve Orman Alanları İle Çevrilidir. Taşınmaz Üzerinde Mevcut Durumda Ürün Yetiştirilmemektedir. Taşınmaz Üzerinde Mevcut Durumda Doğal Bitki Örtüsü Bulunmaktadır. Taşınmazın Sulama İmkanı Bulunmamaktadır.