Ekonomi

Türkiye İş Bankası Bitlis, Manisa ve Kahramanmaraş’ta icralık gayrimenkul ilanlarını yayınladı: Arsa, ev ve dükkan 225 bin TL’den satışa çıktı!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İhalelere konu olan gayrimenkullerin Bitlis, Manisa ve Kahramanmaraş illerinde bulunduklarını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI BİTLİS İHALELERİ

Türkiye İş Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalelerden birinde Bitlis’te bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Bitlis ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık binayı satışa çıkardığını belirtti. Zemin ve 4 normal kattan oluşan binanın 573 metrekarelik alan üzerine inşa edildiğini belirten banka, binanın tam hisse ile satışta olduğunu ve ihale başlangıç bedelinin 800 bin TL olduğunu bildirdi. Söz konusu ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedeli ise 37 bin 760 TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI MANİSA İHALELERİ

Türkiye İş Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalelerden birinde Manisa’da bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Manisa ilinin Selendi ilçesinde bulunan bir icralık arsayı satışa çıkardığını belirtti. Banka 4 bin 394 metrekarelik arsanın tam hisse ile satışta olduğunu ve ihale başlangıç bedelinin 240 bin TL olduğunu bildirdi. Söz konusu ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedeli ise 11 bin 328 TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KAHRAMANMARAŞ İHALELERİ

Türkiye İş Bankası son düzenlediği ihale kapsamında Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Söz konusu gayrimenkulün 3 bin 743 metrekarelik alan üzerine konumlandırdığını ve arsa, dükkan ve evden oluştuğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 225 bin TL, katılım bedelini ise 10 bin 620 TL olarak açıkladı.