Ekonomi

Denizbank icralık gayrimenkul ilanları: Ağrı, Adıyaman ve Adana’da konut fiyatları düştü! 160 metrekarelik konut, 640 bin TL’den satışa sunuldu!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden toplamda 6 yeni ihale düzenlediğini ve ihalelere konu olan gayrimenkullerin Ağrı, Adana ve Adıyaman illerinde bulunduğunu belirtti.

DENİZBANK AĞRI İHALELERİ

Denizbank kontrolü kendisinin elinde bulunan icralık gayrimenkul satış platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleler kapsamında satışa sunulan icralık gayrimenkullerin Ağrı ilinde bulunduğunu belirten banka, ihale ücretlerine ve satılık gayrimenkullere ilişkin şu özellikleri sıraladı:

  • Ağrı- Doğubeyazıt bin 444 metrekare arazi: İhale başlangıç bedeli 195 bin TL
  • Ağrı- Merkez Fırat Mahallesi 160 metrekare apartman dairesi: İhale başlangıç bedeli 576 bin TL
  • Ağrı- Merkez Fırat Mahallesi 160 metrekare daire: İhale başlangıç bedeli 640 bin TL

DENİZBANK ADIYAMAN İHALELERİ

Denizbank yönetimi kendi elinde bulunan icralık gayrimenkul satış platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi aracılığı ile satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün Adıyaman ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul tarafından düzenlenmiş olan ihale aracılığı ile satışa çıkarılmış olan icralık gayrimenkulün, bir tarla olduğu öğrenildi. Gölbaşı ilçesinde bulunan tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, tarlanın toplam kullanım alanını 31 bin 783 metrekare, ihale başlangıç bedelini ise 510 bin TL olarak açıkladı.

DENİZBANK ADANA İHALELERİ

Denizbank kontrolü kendi elinde bulunan icralık gayrimenkul satış platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak bu kez ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin Adana ilinde bulunduğunu belirtti. Banka söz konusu ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

  • Adana- Ceyhan 200 metrekare apartman dairesi: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 800 bin TL
  • Adana- Kozan 75 metrekare iş yeri: İhale başlangıç bedeli 425 bin TL