İzmir Haberleri

9 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in dört bir yanında daha sağlıklı bir su sağlayabilmek adına su altyapısı bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren İZSU, bu çalışmaları sırasında su kesintileri uygulamasına gidiyor. İZSU, bu çalışmaları 9 Eylül 2022 Cuma günü de gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

9 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

İzmir’de gün içerisinde bakım ve onarım çalışmalarından kaynaklanan su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi veren İZSU, bu bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyor. İZSU’nun web sitesine göre, İzmir’de 9 Eylül 2022 Cuma günü yaşanan su kesintilerinden Bayındır ilçesi Pınarlı mahallesi; Bornova ilçesi Serintepe, Zafer ve Meriç mahalleleri; Foça ilçesi Mustafa Kemal Atatürk mahallesi; Gaziemir ilçesi Fatih mahallesi; Güzelbahçe ilçesi Yelki mahallesi; Menemen ilçesi Değirmendere, Emiralem Merkez ve Yayla mahalleleri; Ödemiş ilçesi Ertuğrul ve Kurucuova mahalleleri ile Seferihisar ilçesi Turabiye mahallesi ve civarının etki altında kalması bekleniyor.

9 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Gerek bakım gerek ise onarım çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi veren İZSU, resmi web sitesi aracılığıyla paylaştığı su kesintileri duyuruları içerisinde kesintilerin süresini de açıklıyor. Buna göre, İzmir’de bugün su kesintilerinden etkilenecek olan Foça ilçesi Mustafa Kemal Atatürk mahallesi ile Gaziemir ilçesi Fatih mahallesindeki su kesintisi saat 12.30’a kadar devam ederken, Bornova ilçesi Serintepe, Zafer ve Meriç mahallelerindeki su kesintisi saat 13.10’da; Güzelbahçe ilçesi Yelki mahallesindeki su kesintisi saat 13.00’da; Seferihisar ilçesi Turabiye mahallesindeki su kesintisi saat 13.30’da; Menemen ilçesi Değirmendere, Emiralem Merkez ve Yayla mahallelerindeki su kesintisi ise, saat 14.00’da sona eriyor. Öte yandan Bayındır ilçesi Pınarlı mahallesindeki su kesintisi saat 15.00’da biterken; Ödemiş ilçesi Ertuğrul ve Kurucuova mahallelerindeki su kesintisi saat 17.30’a kadar sürüyor.