Ekonomiİzmir Haberleri

Odeabank’tan İzmir’de satılık gayrimenkul ilanları: Karabağlar’da 164 bin TL’ye 81 metrekarelik…

Odeabank İzmir ilinin aynı bölgesinde bulunan iki icralık gayrimenkul için yeni satış ihaleleri düzenlediğini duyurarak, ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 81 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Odeabank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa sunmak için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Devrim Mahallesi’nde bulunan bir icralık gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 81 metrekare olarak açıklayan banka, yapılabilecek olan minimum fiyat teklifinin 164 bin TL olduğunu ifade etti. Banka ihale katılım bedelini 7 bin 741 TL, teminat bedelini ise 4 bin 920 TL olarak açıkladı.

ODEABANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 176 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Odeabank anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihale kapsamında yine İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Devrim Mahallesi’nde bulunan bir icralık gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci icralık gayrimenkulün de dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 176 metrekare olarak açıklayan banka, yapılabilecek olan minimum fiyat teklifinin 351 bin TL olduğunu ifade etti. Banka ihale katılım bedelini 16 bin 567 TL, teminat bedelini ise 10 bin 530 TL olarak açıkladı.

ODEABANK İZMİR İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Odeabank’ın İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için düzenlemiş olduğu ihalelere katılabilmek için öncelikle ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini banka şubesine elden yatırmak sonrasında da ihale katılım bedelini Intengo platformuna iletmek gerekmektedir.