Ekonomiİzmir Haberleri

Anadolubank Intengo ihaleleri güncellendi: Tarla fiyatları 70 bin TL’ye düştü!

Anadolubank Edirne, İzmir ve Afyonkarahisar illerinde bulunan icralık gayrimenkullere ilişkin yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK EDİRNE İHALELERİ

Anadolubank anlaşma içerisinde olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu Edirne ili icralık gayrimenkul ihalelerini güncellediğini duyurdu. Fiyat teklifine açık olan tek ihalenin kaldığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün, bir dükkan olduğunu belirtti. Deposu bulunan dükkanın Edirne ilinin Merkez ilçesinde bulunduğunu belirten banka, depolu dükkanın toplam kullanım alanını 295 metrekare olarak açıkladı. Söz konusu ihalenin başlangıç bedeli 825 bin TL, ihale katılım bedeli ise 38 bin 940 TL olarak belirlendi.

ANADOLUBANK İZMİR İHALELERİ

Anadolubank anlaşma içerisinde olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ili icralık gayrimenkul ihalelerini güncellediğini duyurdu. Banka şu an fiyat tekliflerine açık halde olan ihalelere ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

  • İzmir- Bayındır 16 bin 617 metrekare zeytinlik: İhale başlangıç bedeli 575 bin TL, ihale katılım bedeli 27 bin 140 TL
  • İzmir- Torbalı 120 metrekare 3+1 site içi daire: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 150 bin TL, ihale katılım bedeli 54 bin 280 TL

ANADOLUBANK AFYONKARAHİSAR İHALELERİ

Anadolubank anlaşma içerisinde olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu Afyonkarahisar ili icralık gayrimenkul ihalelerini güncellediğini duyurdu. Banka şu an fiyat tekliflerine açık halde olan ihalelere ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

  • Afyonkarahisar- Dinar 13 bin 461 metrekare tarla: İhale başlangıç bedeli 170 bin TL, ihale katılım bedeli 8 bin 24 TL
  • Afyonkarahisar- Dinar 5 bin 450 metrekare 3/4 hisseli tarla: İhale başlangıç bedeli 70 bin TL, ihale katılım bedeli 3 bin 304 TL

Afyonkarahisar- Dinar 5 bin 949 metrekare 3/4 hisseli tarla: İhale başlangıç bedeli 70 bin TL, ihale katılım bedeli 3 bin 304 TL