Gündem

Henüz TEB’li değilseniz, bu kampanya tam size göre! Faizler dibe çekildi; üç ay ertelemeli krediler verilmeye başlandı! Üstelik…

Son zamanların en popüler banka kampanyalarından biri olan ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası bu kez TEB’den geldi. Yeni banka müşterilerini ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası ile karşılayacağını duyuran TEB, ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını bu kampanya kapsamında aşağıya çekti. Üstelik TEB’in yeni kampanyası kapsamında geri ödemelerde erteleme avantajı da yer aldı.

ŞİMDİ TEB’Lİ OLANLAR 36 AYA KADAR DÜŞÜK FAİZ İLE KREDİ KULLANABİLECEK

Yeni banka müşterilerini ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası ile karşılayan TEB, yeni banka müşterisi olacaklara yönelik geliştirdiği kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yüzde 1,64’e düşürdü. Bu kampanya kapsamında maksimum vadeyi 36 ay olarak belirlemiş olan TEB, kampanyadan yararlanacak olan yeni banka müşterileri için üstelik 3 aya kadar erteleme olanağı da tanımaya başladı.

TEB, YENİ KAMPANYASININ DETAYLARINI AÇIKLADI

Yeni kampanyası kapsamında ilk kez banka müşterisi olacaklara düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan TEB, kampanyasının detaylarını da kamuoyu ile paylaştı. Sağladığı İhtiyaç Kredisinin tahsis ücretini kredi tutarının yüzde 0,5’i olarak belirten TEB, BSMV oranını ise, yüzde 10 olarak açıkladı. Başvuru halinde faiz ve vade oranlarının başvuru yapan vatandaşın Findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğinin altını çizen TEB, aynı zamanda gerek görülmesi halinde kefil veya ek belge istenebileceğini de kamuoyu ile paylaştı.

TEB’İN HOŞ GELDİN KREDİ KAMPANYASINDA GERİ ÖDEMELER BİN TL’NİN ALTINDA

Öte yandan ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında çekilecek olan kredilere ilişkin örnek bir ödeme tablosu yayınlayan TEB, vatandaşların bu krediden yararlanması halinde ödeyecekleri aylık tutarı açıkladı. TEB’in ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşın 12 ay vade ile yüzde 1,64 faiz oranından kredi kullanması halinde, ödeyeceği aylık tutar yalnızca 948 lira 50 kuruş olarak açıklandı.