Magazin

MasterChef Türkiye’nin eski yarışmacısı Hamza Mercimek’ten kötü haber geldi: “Annem bana can verecek” demişti, böbrek nakli gerçekleşemedi!

MasterChef Türkiye’nin 2021 sezonunda yarışan ve oldukça sevilen Hamza Mercimek, şu sıralar böbrek hastalığı ile mücadele etmeye devam ediyor. Bu ay içerisinde annesinden böbrek nakli olması beklenen Hamza ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesini, ünlü şef Somer Sivrioğlu büyük bir mutsuzluk ile duyurdu.

KÖTÜ HABERİ ARKADAŞLARI DUYURMUŞTU!

MasterChef Türkiye’nin 1 Temmuz akşamı başlayan yeni sezonu, zorlu eleme etaplarının ardından oluşturulan ana ve yedek kadrolar ile 3 hafta önce resmen başladı. Sezonun takım oyunlarının düzenleneceği etaplardan hemen önce önlük devir teslim töreni için stüdyoya davet edilen 2021 sezonu yarışmacıları, jüri üyeleri ile sohbet ederlerken geçtiğimiz sezon beraber yarışmış oldukları Hamza Mercimek’in ciddi bir hastalık sürecinde olduğunu belirtti. Hamza’nın iki böbreğini de kaybettiğini açıklayan eski yarışmacılar, Mercimek’in haftanın 3 günü diyalize girdiğini ifade etti.

CANLI BAĞLANDI!

Hamza Mercimek hayranlarını ve stüdyoda bulunan şefleri üzen bu haberden sonra Hamza stüdyoya canlı görüntü ile bağlandı. Şu an diyalize girip çıktığını belirten Hamza, annesinin kendisine böbreğini vereceğini açıklayarak müjdeyi verdi. “Annem beni doğurdu, şimdi de böbreğini verecek” ifadelerini kullanarak stüdyoda ve ekranları başında bulunanlara duygusal anlar yaşatan Hamza, o an için rahat bir nefes aldırdı.

NAKİL GERÇEKLEŞEMEDİ!

Hamza’nın eylül ayı içerisinde böbrek nakli olması beklenirken geçtiğimiz günlerde yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde üzücü haberi Somer Sivrioğlu verdi. Sivrioğlu, yapılan son kontrollerde annesi ve Hamza arasında bir uyumsuzluk tespit edildiğini bu yüzden nakilin gerçekleşemediğini ifade etti. Bu duruma üzülen ve o gün oynanacak ödül oyununda verilecek ödülün Hamza için nakdi desteğe çevrilmesini isteyen yeni yarışmacılar, bu tavırları ile sosyal medya kullanıcılarından takdir gördü. Yarışma sonunda verilen ödül ise 50 bin TL olarak açıklandı.