İzmir Haberleri

12 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Türkiye’de hizmet veren özel elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan GDZ Elektrik, İzmir’de de elektrik sağlayıcılığını üstlendiği için şehrin çeşitli bölgelerinde daha sağlıklı bir enerji akımı için elektrik altyapısı çalışmaları gerçekleştireceğini duyurdu. Bu çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeler de GDZ Elektrik tarafından duyuruldu.

12 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in otuz ilçesinde birden planlı bir şekilde devreye sokulan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmaların ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren GDZ Elektrik, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü için de bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Elektrik kesintileri ile ilgili bilgilendirmeyi resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna ileten GDZ Elektrik, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir ilinde gerçekleştirilen elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarının 9 ilçede elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı duyurdu. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri de tek tek açıklayan GDZ Elektrik, bu ilçeleri; Bayındır, Bayraklı, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Kiraz, Menderes, Menemen ve Seferihisar ilçeleri olarak açıkladı.

12 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de bir süredir devam eden elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine karşı İzmirlilerden önlem almasını talep eden GDZ Elektrik, kesintiler ile ilgili tüm detayları bugün için de İzmirlilere iletmeyi ihmal etmedi. Bu detaylar kapsamında devam eden elektrik kesintilerine ilişkin ortalama bir süre veren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin en geç sona ereceği saati kamuoyuna bildirdi. Buna göre, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir ilinin Bayındır, Bayraklı, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Kiraz, Menderes, Menemen ve Seferihisar ilçelerinde kısmi olarak gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinin en geç saat 18.00’da sona ereceği öğrenildi.