Ekonomi

Denizbank’tan Manisa, Balıkesir ve Aydın’da satılık gayrimenkul ilanları: Tarla 127 bin TL, apartman dairesi 1 milyon 425 bin TL!

Denizbank, kendi kontrolünde olan Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Balıkesir, Aydın ve Manisa illerinde bulunan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

DENİZBANK’TAN BALIKESİR MERKEZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Balıkesir ilinin Merkez ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan tarla nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanı 375 metrekare olarak açıklandı. Banka, ihale kapsamında tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 127 bin 500 TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN AYDIN EFELER’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Aydın ilinin Efeler ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan tarla nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanı 7 bin 820 metrekare olarak açıklandı. Banka, ihale kapsamında tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 136 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN MANİSA AKHİSAR’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Manisa Akhisar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan apartman nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanı 150 metrekare olarak açıklandı. Banka, ihale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 425 bin TL olduğunu bildirdi.