Ekonomiİzmir Haberleri

Türkiye İş Bankası’ndan İzmir’de satılık gayrimenkul ilanları: 4 Eylül’de 90 metrekarelik konut 450 bin TL!

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini belirtti. Satışa sunulan icralık gayrimenkullerin İzmir ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR TİRE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu ifade etti. Dairenin toplam kullanım alanını 90 metrekare olduğunu ifade eden banka, ihale başlangıç bedelini 450 bin TL, teminat bedelini ise 22 bin 500 TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün tarla nitelikli olduğunu ifade etti. Tarlanın toplam kullanım alanını 4 bin 100 metrekare olduğunu ifade eden banka, ihale başlangıç bedelini 400 bin TL, teminat bedelini ise 20 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR NARLIDERE’DE SATILIK KONUT VE ARSA İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, İzmir ilinin Narlıdere ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Narlıdere ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu ifade etti. Dairenin arsası ile birlikte satışta olduğu belirten banka, dairenin toplam kullanım alanını 397 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 10 milyon TL, teminat bedeli ise 500 bin TL olarak duyuruldu.