Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de pazarda panik dolu anlar: Yaralılar var!

İzmir’de pazarda panik dolu anlar yaşandı. Pazarcılar ve müşteriler arasında laf atma kavgası çıktı. İddiaya göre, kendisine laf attığını söyleyen kadının yakınları ve pazarcılar arasında bir anda kavga başladı. Olay yerine ekipler sevk edildi. Yaşanan olay sonucunda 2 kişi yaralandı.

LAF ATMA KAVGASI ÇIKTI

İzmir’de pazarda kavga çıktı. Olay, dün 17.00 sıralarında Yamanlar Pazaryeri’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın tezgahtan alışveriş yaptığı sırada pazarcı esnafı kendisine laf attı. Laf atıldığı iddia edilen kadın ise eve giderek durumu ailesine ve yakınlarına bildirdi. Bunun üzerine pazara giden kadının yakınları ile pazarcılar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada esnaf ile vatandaş birbirine girdi.

2 KİŞİ YARALANDI

Kavga anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde tartışan esnaf ve kadının yakınlarının bir süre sonra birbirlerine girdiği, kavgada şahısların birbirine yumruk atması ve boş sepetlerle birbirine vurduğu anlar yer aldı. 2 kişinin darp neticesinde yaralandığı kavga, polis ekiplerinin olay yerine gelmesi sonucu sona erdi.