GündemMagazin

Çok konuşulan Tarkan’ın İzmir konseri, bir kez daha gündeme geldi! Belediye Başkanı Tunç Soyer açıkladı: Tarkan para alacak ama…

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde Gündoğdu Meydanı’nda milyonların katıldığı bir halk konseri veren Megastar Tarkan’ın konserden para alıp almayacağı tartışmalarına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’den sözlü açıklama geldi.

TARKAN ORTALIĞI KASIP KAVURDU!

Geçtiğimiz haftalarda İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde halk konseri verecek olan ismin Tarkan olacağının açıklanmasından sonra hem İzmirliler hem de Tarkan hayranları büyük bir mutluluk yaşamış ve günler öncesinden konser hazırlıklarına başlamıştı. Bir süredir Tarkan’ın halk konseri vermemesi, uzun bir aradan sonra vereceği ilk halk konserinin de İzmir’in kurtuluş yıl dönümüne gelecek olması, vatandaşları oldukça heyecanlandırdı.

9 Eylül akşamı Gündoğdu Meydanı dolup taşarken sahneye çıkan ve sevenlerini coşturan Megastar Tarkan, bir kez daha unvanının hakkını vererek başarısının sebepsiz yere olmadığını gösterdi.

EN KALABALIK 5’İNCİ KONSER!

Megastar Tarkan’ın İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde vermiş olduğu İzmir konseri, yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde de oldukça konuşuldu. Konserin bir kısmı YouTube üzerinden canlı verilirken konser sonrasında ortaya çıkan veriler herkesi şaşkına çevirdi. Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen konsere katılan milyonlarca kişi sayesinde Tarkan konseri, dünyanın en kalabalık 5’inci konseri olmayı başardı.

TUNÇ SOYER AÇIKLADI!

Toplumsal olaylara karşı tepkisi kalmaması, 90’lı yıllardan bu zaman çizgisini hiç bozmayışı ve sahne performansları sayesinde dünyaya yayılan bir üne sahip olması sayesinde örnek bir sanatçı olarak gösterilmeye devam eden Tarkan’ın İzmir’de verdiği konser, hala konuşulmaya devam ediliyor. Coşkulu geçen konserin ardından Tarkan’ın performansı hafızalara kazınırken ünlü sanatçının böylesi bir konserden ücret alıp almayacağı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın konserden ücret alıp almayacağı tartışmalarına son noktayı koydu. Tarkan’ın konserden para alacağını ancak tüm parayı bağışlama kararı verdiğini belirten Soyer, “Tarkan’ın cebine tek kuruş girmeyecek” ifadelerini kullandı.