Kamu

Hınıs Belediyesi memur alımı yapacak!

Belediye zabıta memuru kadrosunda personel alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre, başvuru yapacak olan adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

Erzurum ili Hınıs Belediye Başkanlığı zabıta memuru kadrosunda personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda alımlar için önlisans ve lisans mezunu olanların başvurabileceği bildirildi. Başvuru şartlarını sağlayanlar 20 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

a) İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS B grubu) girmiş ve alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark olmamak. (Boy ve kilo tespitleri belediyemizce başvuru evrakları teslim alınmadan önce yapılacaktır.)

d) Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvuru detayları

Adayların başvuru belgelerini 17/10/2022-20/10/2022 tarihleri arasında (mesai günlerinde saat 09:00-16:30 arasında) Yukarı Kayabaşı Mahallesi Cum. Caddesi. No:128 25600 Hınıs/Erzurum adresinde Hınıs Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.