Magazin

Merve Boluğur ile nişanlısı Mert Aydın, sokak ortasında tartıştı: “Yeter artık kes sesini!”

Oyunculuğu bırakarak şarkıcı olmaya karar veren ve geçtiğimiz ay da ilk şarkısını çıkaran Merve Boluğur, sürpriz bir karar ile DJ Mert Aydın ile evlenmeye karar verdi. Şu sıralar evlilik hazırlıklarını tamamlamaya çalışan çift, geçtiğimiz gün sokak ortasında tartışırken görüntülendi.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Bir süredir birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda da evlilik kararı alarak hem magazin basınını hem de hayranlarını şaşkına çeviren Merve Boluğur ile Mert Aydın, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyorlar. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan ve hazırlıkların sürdüğünü belirten Merve Boluğur, ani evlilik kararı ile sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilirken çiftin düğün tarihleri de netleşti.

Birlikte olmaya başlayalı çok da uzun süre olmayan Merve Boluğur- Mert Aydın çifti, 2 Ekim tarihinde İstanbul’da nikah masasına oturacak.

SOKAK ORTASINDA TARTIŞTILAR!

Evlilik hazırlıkları sebebi ile sürekli dışarda olan ve oradan ortaya koştururken magazin basının objektiflerine takılmaya devam eden Merve Boluğur- Mert Aydın çifti, geçtiğimiz gün yine alışveriş yaparken görüntülendi. Uzaktan bakıldığında yüzlerinin asık olduğu görülen ünlü çift, ilk etapta kameraları fark etmedi. Hararetli bir tartışma içerisinde olan çiftin niçin kavga ettiği merak konusu olurken Merve Boluğur’un “o benim arkadaşım” dediği duyuldu. Boluğur’un telefonuna gelen bir mesaj sebebi ile başladığı düşünülen tartışmada ünlü oyuncu sinirlerine hakim olamadı ve Mert Aydın’a “yeter artık kes sesini” diyerek bağırdı.

“BUNLARI YAZMAYIN!”

Kameraları fark ettikten sonra toparlanan Merve Boluğur- Mert Aydın çifti, evlilik hazırlıklarının çok yorduğunu ifade etti. Mert Aydın ise basın mensuplarından bir ricada bulunarak bu anların haber yapılmamasını istedi. Çift daha sonrasında aynı araca binerek uzaklaştı.