Gündem

ING Bank’tan ihtiyaç kredisinde görülmemiş faiz indirimi hamlesi; yüzde 0,99 kadar düştü! Sadece tek bir şart var…

Yeni banka müşterisi kazanmak adına çok sayıda kampanya düzenleyen bankalardan biri olan ING Bank, geçtiğimiz gün yeni bir kampanyasını daha açıkladı. Yeni kampanyası kapsamında ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını düşüren ING Bank, diğer bankaların ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyasına farklı bir şekilde karşılık verdi. Üst limiti 20 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde faiz indirimi vaat eden ING Bank, faiz indirimi için şartlarını açıkladı.

ING BANK’TAN 20 BİN TL’YE KADAR FAİZ İNDİRİMİ

Yeni banka müşterisi olacak olan vatandaşlar için eşsiz bir kampanya duyurusu gerçekleştiren ING Bank, ilk kez ING Bank müşterisi olacaklara özel olmak üzere, 20 bin TL’ye kadar kullanılacak ihtiyaç kredilerinde faiz indirimi gerçekleştireceğini duyurdu. İhtiyaç kredisi faizlerini yüzde 1,54 ile yüzde 5,99 arasında değiştiren ING Bank, ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yeni banka müşterilerinin Turuncu Ekstra müşterisi olması halinde yüzde 0,99 oranına düşüreceğini açıkladı.

TURUNCU EKSTRA OLMAK İÇİN HARCAMA ŞARTI VAR

İlk kez banka müşterisi olan vatandaşların Turuncu Ekstra programına atılması ve katılım sağladıktan sonra her ay Turuncu Ekstra Kartı ile bin 250 TL harcama yapması halinde 20 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde nakit iadesi gerçekleştirecek olan ING Bank, kredinin faizi ne olursa olsun, nakit iadesi sayesinde faizinin yüzde 0,99’a denk geleceğini duyurdu.

ING BANK, KAMPANYA DETAYLARINI DUYURDU

Kampanyası kapsamında detayları açıklayan ING Bank, belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranının kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerli olduğunu, sonrasındaki kredilerde standart faiz oranlarının geçerli olacağını açıkladı. Kredi notuna göre faiz oranının değiştiğine dikkat çeken ING Bank, faiz oranını yüzde 1,54 ile yüzde 5,99 oranında açıkladı. Öte yandan ING Bank, bu kampanya kapsamında çekilen kredinin maksimum vade oranını 12 ay olarak belirledi.