Magazin

14 Eylül Çarşamba MasterChef Türkiye’de kazanan belli oldu! Dokunulmazlığı kim aldı? 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları kimler oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam haftanın ikinci takım oyunu ile izleyicilerinin evlerine konuk oldu. Gecenin sonunda haftanın 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları belli oldu.

HAFTANIN İKİNCİ TAKIM OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında, haftanın ikinci takım oyunu oynandı. Büşra’nın kaptanlığında mavi takım, Barış’ın kaptanlığında ise kırmızı takım oyuncuları, ikinci takım oyununu kazanabilmek ve kendi takımlarından iki kişiyi eleme potasına göndermemek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu.

Salı günü oynanan haftanın ilk takım oyununda kazanan mavi takım olmuş ve kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık yarışına çıkmıştı. Dün oynanan haftanın ikinci takım oyununda da senaryo değişmedi. Şeflerin verdikleri menüyü en iyi şekilde hazırlayarak değerlendirme sonucunda takım oyununu kazanan, mavi takım oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNADILAR!

Haftanın ikinci takım oyununu da kaybeden kırmızı takım oyuncuları, bu kez bireysel olarak yarışacakları dokunulmazlık oyununu oynamak üzere stüdyoya geldiler. Şeflerin verdikleri ürün ile en iyi ve en yaratıcı tabağı hazırlayarak kendilerini bir günlüğüne de olsa garanti altına almak isteyen kırmızı takım oyuncuları, var güçleri ile çalıştı.

Sürenin sonunda yarışmacıların hazırladıkları yemekleri tek tek tadarak kısa bir değerlendirme toplantısı yapan jüri üyeleri, en iyi tabağın sahibinin Yağız olduğunu açıkladılar.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Dün oynanan dokunulmazlık oyununda kendisini garanti altına alan Yağız, haftanın 3’üncü eleme adayı olarak Fatma Nur’un ismini verdi. Sonrasında takım oyuncuları arasında yapılan açık oylamada adı en çok çıkarak haftanın 4’üncü eleme adayı olan isim ise kaptan Barış oldu.

Salı günü oynanan dokunulmazlık oyununda ise Metin Vural’ın ismini vermiş, yapılan açık oylama sonunda da ikinci eleme adayı olarak Atike’nin ismi çıkmıştı.