Gündem

TEB’ten faizi düşük ihtiyaç kredisi çekmenin tam zamanı; üstelik üç ay erteleme imkanı da var! Tek şart…

Bankaların son zamanlarda öne çıkan yeni müşteri kampanyaları arasına yeni bir kampanya ekleyen TEB, ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyasını kamuoyu ile geçtiğimiz gün paylaştı. Bu kampanya kapsamında ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını düşüren TEB, geri ödemelerde de üç ay erteleme sunmaya başladı.

TEB, ‘HOŞ GELDİN KREDİSİ’ KAMPANYASINI TANITTI

İlk kez bankasıyla çalışacak olan vatandaşlara harika bir kampanya ile seslenen TEB, henüz TEB’li olmayıp, TEB ile çalışmaya karar veren vatandaşların ihtiyaç kredilerinden yüzde 1,64 oranından başlayan faizler ve 36 ay vade oranı ile yararlanabileceğini duyurdu. Yeni hayata geçirdiği ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında kredi geri ödemelerinde erteleme olanağı da tanıyan TEB, bu kapsamda çekilen kredilerin istenmesi halinde üç aya kadar erteleme ile ödenebileceğini de kamuoyu ile paylaştı.

ERTELEME YAPILAN TAKSİTLER TOPLAM VADEDEN DÜŞÜLÜYOR

TEB’in yeni ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında erteleme olanağına ilişkin detaylar da banka tarafından kamuoyuna duyuruldu. Erteleme kullanılan krediler için ilk taksitin ertelenen ayların faizinden oluşacağını belirten TEB, ertelenen sürenin toplam vadeden düşülerek, taksitlendirme yapılacağının altını çizdi. Bu kapsamda TEB’den ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında 36 ay vade ile kredi çekip, üç ay erteleme talep edecek olan bir vatandaşın, ödeme yapacağı ay süresinin maksimum 33 ay olabileceği öğrenildi.

TEB’İN FAİZ İNDİRİMLİ KREDİSİNİN GERİ ÖDEMESİ AYLIK 335,22 TL

Öte yandan ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyası kapsamında bankasına yeni dahil olacak olan müşterilerinin çekeceği indirimli kredinin maliyetine ilişkin örnek bir tablo yayınlayan TEB, bu kampanya kapsamında yüzde 1,64 faiz oranıyla 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir müşterisinin 12 aylık taksitlendirme ile aylık 355 lira 33 kuruş ödeme yapacağını açıkladı. TEB’in bu şartlar altındaki kredi için öngördüğü tahsis ücreti ise, 55 TL oldu.