Magazin

Aşklarını saklamayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, evlilik sorularını yanıtladı: “Çok mutlu giden bir ilişkimiz var!”

Rol aldıkları diziler ve özel hayatları ile son dönemlerin en çok konuşulan ünlü isimlerinden olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta bir konsere el ele katılarak bombayı patlatmıştı. Dün akşam yine birlikte görüntülenen ikili, basın mensuplarının evlilik sorularına yanıt vermekten çekinmedi.

KONSERE EL ELE GELMİŞLERDİ!

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları ile gündeme gelen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz güne kadar konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmemişti. Geçen hafta Harbiye’de gerçekleşen Melike Şahin konserine el ele gelerek bir anda hem hayranlarını hem de basın mensuplarını şaşkına çeviren ikili, böylelikle dedikoduların doğru olduğunu kanıtlamış oldu.

Haklarında aşk dedikoduları çıktığı günden bu yana beraber oldukları ancak bunu açıklamaya yeni karar verdikleri düşünülen oyuncu çift, Melike Şahin konserinde keyifli anlar yaşadı. Taze çiftin ellerini bir an olsun bırakmamaları, dikkatlerden kaçmadı.

ARABALARINDA GÖRÜNTÜLENDİLER!

Son dönemlerde adlarından sıklık ile söz ettiren Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, el ele katıldıkları konserin ardından devamlı olarak birlikte görüntülenmeye başladılar. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü çift, bu kez de arabalarında görüntülendi. Oyundan çıkan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın mutluluğu, resmen gözlerinden okundu.

EVLİLİK SORUSUNU YANITSIZ BIRAKMADI!

Oyundan çıktıktan sonra araçlarına doğru geçen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, basın mensuplarının sohbet etme isteklerini geri çevirmedi. Kısa süreli sohbette kendisine yönlendirilen evlilik sorusunu yanıtsız bırakmayan Kaan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: “Dostlar güzel giden bir ilişkimiz var. Sürekli bir yerlerden çıkmak istemiyoruz ama oyunlara katılarak, hayatımızı yaşayarak da keyif almak istiyoruz. Biz gayet mutluyuz.”