Ekonomi

Kamu bankası Aydın’da satılık gayrimenkul ilanları yayınladı: Dubleks daire 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Vakıfbank, Aydın ilinin üç farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN AYDIN NAZİLLİ’DE SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Intengo platformu ile icralık gayrimenkul satışı konusunda anlaşmaya varmış olan Vakıfbank, ilk ihalesinde Aydın ilinin Nazilli ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu ilk gayrimenkulün, daire nitelikli olduğu öğrenildi. Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan dubleks yapılı dairenin toplam kullanım alanını 71 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL, teminat bedelini ise 30 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN AYDIN KUŞADASI’NDA SATILIK DEPO İLANI!

Intengo platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenleyen Vakıfbank, bu ihalesinde Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu ikinci gayrimenkulün depo nitelikli olduğu öğrenildi. Davutlar Mahallesi’nde bulunan deponun toplam kullanım alanını 81 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 119 bin TL, teminat bedelini ise 5 bin 950 TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN AYDIN İNCİRLİOVA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Intengo platformu üzerinden üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyuran Vakıfbank, son ihalesinde Aydın ilinin İncirliova ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu ikinci gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 146 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 876 bin TL, teminat bedelini ise 93 bin 800 TL olarak bildirdi.