Ekonomi

Artan konut fiyatlarına Yapı Kredi Bankası’ndan sert tepki: 120 metrekarelik daire 240 bin TL’den satışa sunuldu!

Yapı Kredi Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka Gümüşhane ve Bitlis illerinde bulunan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN GÜMÜŞHANE TORUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal ihale platformlarından olan Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalesinde, Gümüşhane ilinin Torul ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Torul ilçesinin Merkez Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, daire nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıkladı. Daire için düzenlemiş olan ihalenin başlangıç bedeli 240 bin TL, katılım bedeli ise 12 bin TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN GÜMÜŞHANE MERKEZ’DE SATILIK ARSA İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal ihale platformlarından olan Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalesinde, Gümüşhane ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Merkez ilçesinin Karaer Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, arsa nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 169 metrekare olarak açıkladı. Arsa için düzenlemiş olan ihalenin başlangıç bedeli 750 bin TL, katılım bedeli ise 37 bin 500 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN BİTLİS TATVAN’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası yasal ihale platformlarından olan Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalesinde, Bitlis ilinin Tatvan ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Tatvan ilçesinin Tuğ Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, daire nitelikli icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 188 metrekare olarak açıkladı. Daire için düzenlemiş olan ihalenin başlangıç bedeli 620 bin TL, katılım bedeli ise 31 bin TL olarak bildirildi.