Ekonomi

QNB Finansbank’tan kelepir fiyata satılık depo ilanı: 125 metrekarelik gayrimenkul 52 bin TL’den satışa sunuldu!

QNB Finansbank Şanlıurfa, Van ve Siirt illerinde bulunan farklı nitelikli icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Intengo üzerinden düzenlenen ihalelerin ayrıntıları açıklandı.

QNB FİNANSBANK’TAN ŞANLIURFA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Intengo platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında düzenlemiş olduğu ilk ihalede Şanlıurfa ilinin Haliliye ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran QNB Finansbank, ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Haliliye ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten QNB Finansbank, depo nitelikli gayrimenkulün toplam kullanım alanını 125 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 52 bin TL, teminat bedeli ise 2 bin 600 TL olarak bildirildi.

QNB FİNANSBANK’TAN SİİRT’TE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Intengo platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Siirt ilinin Merkez ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran QNB Finansbank, ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Merkez ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten QNB Finansbank, dükkan nitelikli gayrimenkulün toplam kullanım alanını 40 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 120 bin TL, teminat bedeli ise 6 bin TL olarak bildirildi.

QNB FİNANSBANK’TAN VAN’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Intengo platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Van ilinin Gürpınar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran QNB Finansbank, ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gürpınar ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten QNB Finansbank, arsa nitelikli gayrimenkulün toplam kullanım alanını 18.133,42 metrekare olarak açıkladı. Üzerinde bulunan çiftlik ile birlikte satışa sunulan gayrimenkul için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 500 bin TL, teminat bedeli ise 125 bin TL olarak bildirildi.