Magazin

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in olaylı gecesi: Meslektaşı Nilperi Şahinkaya’ya küfürler yağdırdı!

Ekranların sevilen yüzlerinden yakışıklı oyuncu Burak Deniz, bir süredir Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı dijital platform dizisi Şahmaran için Adana’da yaşamaya devam ederken Deniz, kendisinden beklenmeyen bir haber ile gündeme geldi. İddialara göre geçtiğimiz gün oldukça alkollü bir şekilde konakladığı otele gelen Burak Deniz, meslektaşı Nilperi Şahinkaya’ya zor anlar yaşattı.

BURAK DENİZ’DEN BEKLENMEYEN HAREKET!

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile dijital platform için çektikleri Şahmaran dizisi için Adana’da bulunan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz gece skandal bir olaya imza attı. Konakladığı Sheraton Otel’e alkollü gelen ve meslektaşı Nilperi Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte oturduğu masaya yaklaşarak kendini bilmez cümleler sarf eden Deniz, görgü tanıklarının anlattıklarına göre Nilperi Şahinkaya’ya küfürler yağdırdı.

MASADAN KALKTI!

Altın Koza Film Festivali vesilesi ile Adana’ya gelen ve Sheraton Otel’de konaklayan Nilperi Şahinkaya, iddialara göre Burak Deniz küfür etmeye başlamadan önce alkollü olmasından ötürü rahatsızlık duyup masadan uzaklaştı. Ancak Burak Deniz Nilperi Şahinkaya’yı masadan uzaklaşınca da rahat bırakmadı ve arkasından küfürler savurmaya devam etti.

KAVGAYI ARKADAŞLARI AYIRDI!

Nilperi Şahinkaya’nın arkasından küfürler etmeye devam eden Burak Deniz, Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi ile karşı karşıya geldi. Sevgilisine edilen küfürler karşısında sessiz kalamayan Yusufi, Burak Deniz’in üstüne yürüdü. Üzerine yürüyen Yusufi’ye “bana mı vuracaksın? Vur hadi” diye tepki gösterdiği iddia edilen Deniz, Yusufi’nin arkadaşlarının araya girmesi ile sakinleştirdi.

Tüm bu iddiaların ardından Burak Deniz’in bağlı bulunduğu şirketten açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Burak Deniz’in alkollü olduğunun doğru olduğu ancak Nilperi Şahinkaya’ya küfür etmediği öne sürüldü. Şirket, ünlü oyuncu Burak Deniz’in yaşananlardan ötürü çok üzgün olduğunu ifade etti.