İzmir Haberleri

17 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısında gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmaları ile şimdilerde İzmirlilerin gündeminden düşmeyen elektrik dağıtım şirketi GDZ Elektrik, bir süredir planlı olarak gerçekleştirdiği bu çalışmalar kapsamında elektrik kesintileri uygulamaya başladı. Uyguladığı elektrik kesintileri kapsamında elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler hakkında bilgi vermeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, bugün için de bir bilgilendirme yayınladı.

GDZ ELEKTRİK, 17 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Gerçekleştirilen elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin vatandaşları sık sık bilgilendiren GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeyi resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna iletmeye başladı. GDZ Elektrik’in web sitesine göre, 17 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir ilinde gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları neticesinde 19 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi. İzmir’de bugün elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bayındır, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak açıklandı.

GDZ ELEKTRİK, 17 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Hafta boyunca etkisi devam eden elektrik kesintileri ile ilgili detaylı bir bilgi veren GDZ Elektrik, bu bilgilendirme kapsamında elektrik kesintilerine karşı İzmirlileri önlem almaya davet etti. Alınan önlemleri artırmak adına elektrik kesintilerinin tam bir süresini kesinti duyurularına ekleyen GDZ Elektrik, bugün için de bu bilgilendirmeyi gerçekleştirdi. GDZ Elektrik’in gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün Bayındır, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayacağı; en geç ise, saat 18.00’da sona ereceği öğrenildi.