Gündem

Türkiye İş Bankası kredi kartları artık hediyesi ile birlikte geliyor; yeni kredi kartı başvurusuna anında 100 TL…

Yeni kampanyası kapsamında banka müşterilerini ve bankasıyla çalışmak isteyen vatandaşları bilgilendiren Türkiye İş Bankası, 30 Eylül 2022 tarihine kadar kredi kartına başvuran ve kredi kartı onaylanan herkesin Maximum Mobil’deki Pazarama’da geçerli 100 TL Pazarama MaxiPuan kazanacağını duyurdu. Kampanyaya ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kampanya dahilindeki kredi kartlarını açıkladı.

KAMPANYA ŞARTLARI HER KREDİ KARTI BAŞVURUSUNU KAPSAMIYOR

Aidatsız kredi kartları dışında kalan logolu kartlar olan Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları da dahil olmak üzere tüm kartlara başvuruları kampanya kapsamında değerlendiren Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamına almadığı kartları ise; aidatsız kartlar, ticari kredi kartları, ön ödemeli kartlar ve bankamatik kartları olarak açıkladı. Kampanya kapsamında İşCEP, Maksimum Mobil, Türkiye İş Bankası şubeleri ve internet şubeleri de dahil olmak üzere tüm kanallardan yapılan kredi kartı başvurularını değerlendirmeye alan Türkiye İş Bankası, hem ilk kez kredi kartı alacak olanları hem de daha önce kredi kartı olup, iptal ettirdikten sonra yeniden kredi kartı başvurusu yapacakları kampanyaya dahil etti. Sadece asıl kart başvurularını kampanya kapsamında tutan Türkiye İş Bankası, ek kart veya sanal kart başvurusu gerçekleştirecek olan banka müşterilerinin kampanya kapsamından yararlanamayacağını duyurdu.

ÖDÜLLER 7 GÜN İÇERİSİNDE MÜŞTERİ HESABINDA

Kampanyası kapsamında hediye edeceği 100 TL Pazarama MaxiPuan ile ilgili detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kredi kartı onayının alınmasının ardından geçen 7 iş günü içerisinde ödülün hesaplara geçeceğini taahhüt etti. Kazanılan ödüllerin Maximum Mobil içindeki Pazarama uygulamasında yer alan “online alışveriş, market siparişi, İste Gelsin, dijital kod market ve araçta öde” menülerinde kullanılabileceğine dikkat çeken Türkiye İş Bankası, son ödül kullanım tarihini ise, 31 Aralık 2022 tarihi olarak belirledi.