Ekonomi

Ziraat Bankası Ankara, Malatya ve Adana’da icralık gayrimenkul satışına başladı: Akyurt’ta konut 400 bin TL!

Ziraat Bankası Ankara, Malatya ve Adana illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA AKYURT’TA SATILIK KONUT İLANI!

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık gayrimenkulün Ankara ilinin Akyurt ilçesinde bulunduğunu belirten Ziraat Bankası, yeni ihalesine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ankara ilinin Akyurt ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten Ziraat Bankası, tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 130 metrekare olarak bildirdi. Kamu bankası ihale başlangıç bedelini 400 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini 24 bin TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MALATYA YEŞİLYURT’TA SATILIK KONUT İLANI!

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci icralık gayrimenkulün Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde bulunduğunu belirten Ziraat Bankası, yeni ihalesine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten Ziraat Bankası, tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 111 metrekare olarak bildirdi. Kamu bankası ihale başlangıç bedelini 522 bin 500 TL, yatırılması gereken teminat bedelini 31 bin 350 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ADANA SEYHAN’DA SATILIK KONUT İLANI!

Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu üçüncü icralık gayrimenkulün Adana ilinin Seyhan ilçesinde bulunduğunu belirten Ziraat Bankası, yeni ihalesine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ankara ilinin Akyurt ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten Ziraat Bankası, tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 122 metrekare olarak bildirdi. Kamu bankası ihale başlangıç bedelini 960 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini 57 bin 600 TL olarak açıkladı.