Magazin

Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel’den kadınları çıldırtan açıklama: “Feyz alsınlar, aldatılmazlar!”

Geçtiğimiz senelerde ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile evlenen Selen Görgüzel, boşanmanın ardından farklı bir kariyer ile yürümeyi tercih etti. Hamdi Alkan’dan boşandıktan sonra oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan ve giyim tarzını da oldukça değiştiren Görgüzel, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozlarına gelen olumsuz eleştirilere yanıt verdi.

BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU!

Uzun süredir oyunculuk yapan Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda kariyerine ilişkin radikal bir karar alarak şarkıcılığa geçiş yapmıştı. Mekanlarda sahne almaya başlayan Görgüzel, bir süre sonra değişen giyim tarzı ile de dikkat çekmeye başladı. Geçmiş yıllara göre çok daha iddialı kıyafetler tercih eden Selen Görgüzel, cüretkar pozlar ile Instagram hesabı üzerinden de daha fazla paylaşım yapmaya başladı.

43 yaşındaki ünlü güzel Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Görgüzel’in pozları dakikalar içerisinde binlerce beğeni alırken bir kesim sosyal medya kullanıcısı tarafından da oldukça eleştirildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Selen Görgüzel’in verdiği bikinili pozların yaşına yakışmadığını savundu.

OLUMSUZ ELEŞTİRİLERE YANIT!

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City’s çıkışı görüntülenen Selen Görgüzel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bikinili pozlarına gelen olumsuz eleştirilerine de değinen Görgüzel, şu ifadeleri kullandı: “Ben hiç aldatılmadı. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar.”

TEPKİ ÇEKEN İFADELER!

Açıklamasının devamında kendilerine ve fiziklerine dikkat etmeyen kadınları hedef alan Selen Görgüzel, kendisinin uyguladığı şeyleri uygulayan insanların aldatılmayacağını ima etti ve “o zaman böyle yağlı göbekli gezmezler” ifadelerini kullandı. “Ayrıca “o namuslu olacak diye ben kendimi kapamak zorunda değilim” ifadelerini de kullanan Selen Görgüzel, bu sözleri ile sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.