Magazin

Hadise’nin eski sevgilisi ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan şaşırtan yüzük yorumu: Mehmet öyle bir çocuk değil!

Seneler önce aşk yaşayan hatta o dönem içerisinde nikah masasına oturacakları düşünülen Hadise ile Sinan Akçıl çifti, uzun yılların ardından tekrar aynı cümlede, birlikte gündeme geldi. Bu kez birbirleri ile olan ilişkileri ile değil Sinan Akçıl’ın Hadise’nin boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ikili hem magazin basınını hem de sosyal medya kullanıcılarını oldukça şaşırttı.

Uzun süre önce yollarını ayıran Sinan Akçıl ile Hadise’nin isimlerinin aynı cümlede geçmesi, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki ile karşılandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Sinan Akçıl’ın açıklamalarını oldukça yersiz buldu.

ESKİ SEVGİLİDEN ENTERASAN YÜZÜK AÇIKLAMASI!

Bir süre önce ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya geldi. Şu an boşanma aşamasında olan eski aşkı ile ilgili gelen sorulara yanıt vermekten çekinmeyen Sinan Akçıl, rahat açıklamaları ile oldukça dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta boşanma davasının açılması ile birlikte, Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye hediye etmiş olduğu 3 milyon TL’lik yüzüğü ve diğer takıları geri istediği iddia edildi. Bu sorunun sorulması üzerine yanıt veren Sinan Akçıl “her duyduğunuza inanmayın, o öyle bir çocuk değil, çok düzgün bir çocuk” ifadelerini kullandı.

KERİMCAN DURMAZ SORUSU!

Sinan Akçıl basın mensuplarının sorularını yanıtlarken gelen Kerimcan Durmaz sorusu şaşırttı. Akçıl, Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler’in samimi görüntülerine ilişkin sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi: “Çok düzgün çocuk. Yalan ya!”

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta boşanma kararı aldıklarını açıklayan Hadise ve Mehmet Dinçerler çift, yeni iddiaların ortaya çıkmasına sebep olmuştu. Dinçeler’in yıllar önce Kerimcan Durmaz ile bir mekana gittiği ve orada samimi görüntüler verdiği ortaya çıktı.