Magazin

MasterChef Türkiye’de haftanın kaptanlık oyunu oynandı? Mavi takımın kaptanı kim oldu? Kırmızı takım kaptanlığına kim seçildi?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicilerin evlerine konuk oldu. Haftanın takım oyunlarına geçmeden önce kaptanlık oyunu oynanan yarışmada, heyecanlı anlar yaşandı. Gecenin sonunda mavi takım ve kırmızı takım kaptanları belli oldu.

KAPTANLIK OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, izleyiciler tarafından yine yakından takip edildi. Haftanın kaptanlık oyununun oynandığı gecede, yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için tüm yeteneklerini sergiledi.

Jüri üyeleri her sene MasterChef’te bir klasik olarak değerlendirilen Kayseri yağlaması yemeğinin yapılmasını istedi. Yarışmacılar en iyi yağlamayı yapabilmek için ecel terleri dökerken Burak Kaya yemeğin üzerine yoğurt dökmeye fırsat bulamadığı için kaptanlık oyununda yemeğini yetiştiremeyen tek isim oldu.

FİNALİSTLER BELLİ OLDU!

Jüriler yapılan yağlamaları denemek adına tek tek tezgahlara gitti. Yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Kayseri yağlamasını en iyi yapan iki isim Gamze ve Tayfun olarak açıklandı. Gamze ve Tayfun kaptanlık oyununun ikinci etabında 10 adet barbun balığını en iyi şekilde hazırlayabilmek için tezgahlarının başlarına geçti.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Kaptanlık oyununun finaline kalan Gamze ve Tayfun, barbun balıklarını temizledikten ve pullarından arındırdıktan sonra jüri üyelerinin ağızlarına layık 10 adet balığı en iyi şekilde kızartabilmek adına birbirleri ile yarıştı. Gecenin sonunda değerlendirmede bulunan jüri üyeleri, en iyi balıkları Gamze’nin hazırladığını açıklayarak mavi takım kaptanlığını Gamze’ye verdi.

“Ortak akla inanıyorum” diyen Gamze, eline kalem kağıdı alarak haftanın mavi takımını belirlemeden önce kırmızı takım kaptanlığına hangi ismi seçeceğini düşündü. Dakikalar sonra kararını açıklayan Gamze, kırmızı takımın kaptanlığına yarışmaya yedek kadrodan dahil olan Vural’ı seçtiğini belirtti.