Ekonomi

Vakıfbank’tan uygun fiyatlı konu ilanları: 63 metrekarelik konut 170 bin TL’den satışa sunuldu!

Vakıfbank, iş birliği içerisinde olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN BATMAN MERKEZ’DE SATILIK KONUT İLANI!

Vakıfbank Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Batman ilinin Merkez ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten Vakıfbank, dairenin toplam kullanım alanını 63 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 170 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 8 bin 500 TL olarak duyuruldu.

VAKIFBANK’TAN KAHRAMANMARAŞ’TA SATILIK KONUT İLANI!

Vakıfbank Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün kerpiç ev nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten Vakıfbank, dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 260 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 13 bin TL olarak duyuruldu.

VAKIFBANK’TAN GAZİANTEP’TE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Vakıfbank Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün arsa nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten Vakıfbank, 303 metrekarelik bina ile birlikte satışta olan arsanın toplam kullanım alanını 163 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 600 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak duyuruldu.