Magazin

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk takım oyunu oynandı! Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme potasına kimler gitti?

Haftanın ilk takım oyunu ile izleyicilerinin karşılarına çıkan MasterChef Türkiye, yine izleyicilerini ekranları başlarına kilitlemeyi başardı. Gecenin sonunda haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu.

HAFTANIN İLK TAKIM OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicilerinin karşılarına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, yine ilgi ile takip edildi. Haftanın ilk takım oyununun oynandığı bölümde, heyecanlı anlar yaşandı. Mavi ve kırmızı takım oyuncuları, şeflerin verdikleri yemekleri en güzel şekilde hazırlamak ve ilk takım oyununu kazanmak adına stüdyoya geldiklerinde yine klasikleşen bir takım oyunu konsepti ile karşılaştı.

Jüri üyeleri dün akşam yayınlanan yeni bölümde yarışmacıları ikili takımlar olarak ayırdı. Kırmızı takım ve mavi takım oyuncularının ikili düello şeklinde karşı karşıya geldiği etapta, her bir takımdan kendileri için belirlenmiş olan köfteleri yapmaları istendi.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Her bir ikili takım kendilerine verilen köfte türlerini en iyi şekilde yapabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu. Sürenin sonunda tezgahların başlarına gelen ve ikili düellolarda yarışan yarışmacıların hazırladıkları tabakları tek tek tadan jüri üyeleri, zaman bittikten sonra tabağına dokunan Fatma Nur’un yemeğini değerlendirmeye almadı.

İkili gruplar halinde yarışan toplamda 9 takımın tabaklarını tadan jüri üyeleri, tadımların ardından hızlı bir değerlendirme yaparak kararlarını açıkladı. Gecenin kazananı 7- 2’lik skor ile mavi takım oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Haftanın takım oyununu kazanan mavi takım oyuncuları rahatlık ile balkonda ki yerlerini alırlarken kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmacılardan fırında, tuzda balık yapmalarını isteyen jüri üyeleri, verdikleri sürenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan yarışmacıyı belirlemek adına tabakları tek tek tattı. Tadım sonunda dokunulmazlığı alan ismin Tolga olduğu açıklandı.

Dokunulmazlığı alan Tolga haftanın ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’un adını verirken yapılan açık oylama sonucunda ismi en çok çıkan yarışmacı, Görkem oldu.