Magazin

MasterChef Türkiye’de ikinci takım oyununun kazananı hangi takım oldu? Dokunulmazlığı hangi isim aldı?

Dün akşam haftanın ikinci takım oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, yine heyecanlı anlara tanıklık etti. Gecenin sonunda haftanın 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları belli oldu.

İKİNCİ TAKIM OYUNU OYNANDI!

21 Eylül Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı izleyicilerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran sevilen yarışma programı, dün akşam da ilgi ile takip edildi.

Haftanın ikinci takım oyununun oynandığı yeni bölümde kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri takım oyunu için iki takımdan da çeşitli mezeler hazırlamalarını istedi. Haftanın ikinci takım oyununu kazanmak istenen takım yarışmacıları, kıyasıya rekabet içerisinde yarıştı.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ikinci takım oyunu için karşı karşıya gelen takım yarışmacıları, jüri üyelerinin kendilerinden istedikleri mezeleri en iyi şekilde hazırlayabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu. Verilen sürenin sonunda jüri üyelerinin önlerine hazırladıkları tabakları getiren yarışmacılar, değerlendirmenin sonuçlarını heyecan içerisinde bekledi.

Yarışmacılara verdikleri sürenin sonunda önlerine konan tabakları tek tek tadan ve sonrasında da değerlendiren jüri üyeleri, haftanın ikinci takım oyununu kazanan takımı, kırmızı takım olarak açıkladı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Kırmızı takımın takım oyununu kazanması ile birlikte mavi takım oyuncuları için dokunulmazlık yarışı başladı. Dokunulmazlık yarışmasında yarışmacılardan farklı çeşit soğanlar ile en yaratıcı ve en lezzetli tabakları hazırlamalarını isteyen jüri üyeleri, verdikleri sürenin sonunda tabakları değerlendirdi. En iyi tabağı hazırlayarak gecenin dokunulmazlığını kazanan isim Metin oldu.

Metin dokunulmazlığı kazanması ile birlikte haftanın 3’üncü eleme adayı olarak Çağatay’ın ismini verdi. Yapılan açık oylamanın sonucunda ise ismi en çok çıkan ve böylelikle de haftanın 4’üncü eleme adayı olan kişi Burak Revanbahş oldu.