Gündem

Yeni banka müşterisi olacak olan Yapı Kredi Bankalıların dikkatine; 7 bin değil, 40 bin değil, tam 100 bin TL hediye!

Yeni banka müşterisi kazanmak için büyük bir çekiliş düzenleyen Yapı Kredi Bankası, toplamda 500 bin TL değerinde puan hediye edeceği çekilişin startını verdi. 19 Ekim’e kadar çekilişe katılımların devam edeceği Yapı Kredi Bankası’nın yeni çekilişinin sonuçlarının 31 Ekim’de açıklanacağı öğrenildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KAZANDIRAN YENİ MÜŞTERİ KAMPANYASI

Yeni müşterilerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi Mobil aracılığıyla bankasına 19 Eylül 2022 tarihi ile 19 Ekim 2022 tarihi arasında kaydolacak vatandaşlara çekiliş ile 100 bin TL değerinde puan hediye etmeye başladı. Bu kampanya kapsamında yeni müşterilerine toplam 500 bin TL hediye edeceğini belirten Yapı Kredi Bankası, çekiliş sonucuna göre, 3 kişiye 100 bin TL; 10 kişiye 10 bin TL; 100 kişiye ise bin TL değerinden puan vereceğini açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN YENİ KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN ONAY VERMEK ŞART

Kampanyasından sadece ilk defa müşteri olacak olanları yararlandıran Yapı Kredi Bankası, sadece Yapı Kredi Mobil uygulamasından yeni müşteri olanların çekilişe dahil olabileceğini açıkladı. Bu kampanya kapsamında üye olurken kampanyaya katılım onayı vermeyi zorunlu tutan Yapı Kredi Bankası, onayı vermeyen yeni banka müşterilerinin kampanyaya otomatik olarak dahil olmayacağını belirtti. Bunlara ek olarak, sadece bireysel banka müşterilerinin kampanyadan yararlandıran Yapı Kredi Bankası, ticari yeni müşterilerini kampanya kapsamı dışında bıraktı.

KAZANANLAR YAPI KREDİ BANKASI TARAFINDAN 31 EKİM’DE AÇIKLANACAK

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruya göre, kampanyası kapsamında yeni banka müşterisi olduktan sonra bir çekiliş hakkı kazanabilecek olan vatandaşlar, müşteri olurken aynı anda kredi kartı başvurusu da yaparlarsa artı on çekiliş hakkı ve kredi kartlarının onaylanmasının ardından kredi kartlarıyla otomatik ödeme talimatı verirlerse artı yüz çekiliş hakkı kazanacak. Öte yandan kampanyanın kazananları 31 Ekim 2022 tarihinde asil ve yedek liste olarak Posta Gazetesi’nden Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulacak.