Ekonomi

Sıfır faizle finansman hizmeti veren Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan uygun fiyatlı gayrimenkul ilanları: 277 metrekarelik konut, 314 bin TL!

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak konut ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ISPARTA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Katılım bankalarından Kuveyt Türk, kendi yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Isparta ilinin Senirkent ilçesinde bulunan kaygir yapılı bir konutu satışa çıkardı. Katılım bankası, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Katılım bankası tarafından satışa sunulan konutun avlulu olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan konutun toplam kullanım alanını 277 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 314 bin TL olarak açıkladı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN DİYARBAKIR’DA SATILIK KONUT İLANI!

Katılım bankalarından Kuveyt Türk, kendi yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde bulunan bir apartman dairesini satışa çıkardı. Katılım bankası, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Katılım bankası satışa sunmuş olduğu konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirterek, konutun toplam kullanım alanını 190 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli ise 754 bin TL olarak bildirildi.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN HATAY’DA SATILIK KONUT İLANI!

Katılım bankalarından Kuveyt Türk, kendi yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Hatay ilinin Reyhanlı ilçesinde bulunan bir apartman dairesini satışa çıkardı. Katılım bankası, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Katılım bankası satışa sunmuş olduğu konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirterek, konutun toplam kullanım alanını 166 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli ise 559 bin TL olarak bildirildi.