Ekonomi

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan inanılmaz fiyat! Dubleks daire 260 bin TL’den satışa sunuldu!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi gayrimenkul satış platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalelerine ve ihalelerine konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi gayrimenkul satış platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhalesi kapsamında Ankara ilinin Kızılcahamam ilçesinde bulunan icralık daireyi satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan dairenin dubleks yapıda olduğu ve toplam kullanım alanının da 125 metrekare olduğu öğrenildi. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 260 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN DENİZLİ’DE SATILIK BİNA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi gayrimenkul satış platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İhalesi kapsamında Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde bulunan icralık binayı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan binanın toplam kullanım alanının 547 metrekare olduğu öğrenildi. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon 885 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ADANA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi gayrimenkul satış platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden son bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İhalesi kapsamında Adana ilinin Çukurova ilçesinde bulunan icralık dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TEB Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan dükkanın toplam kullanım alanının 79 metrekare olduğu öğrenildi. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 900 bin TL olarak belirledi.