Magazin

Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise’nin büyük pişmanlığı: Onlar ilelebet orada kalacak!

Eşi Mehmet Dinçerler ile boşanma sürecinde olan ünlü şarkıcı Hadise’nin, özel hayatına dair büyük bir pişmanlık yaşadığı iddia edildi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Geçtiğimiz yıl oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı uzun süreli birlikteliği sonlandıran hemen ardından ise iş insanı Mehmet Dinçerler ile gecelerde görüntülenen ünlü şarkıcı Hadise, normal şartlarda özel hayatını kamera önünde yaşamadığı için bu hareketleri ile herkesi şaşırtmıştı. Kaan Yıldırım ile ayrılığının hemen ardından Mehmet Dinçerler ile başladığı ilişkide saklanmayan ve Dinçerler ile görüntülenmekten kaçınmayan güzel şarkıcı, bir süre sonra parmağında ki tek taş ile görüntü paylaştı.

Kısa süreli birlikteliğin hemen ardından evlilik kararı alan Dinçerler ile Hadise, nisan ayında Çırağan Sarayı’nda kıyılan nikah ile sessiz sedasız dünya evine girdi. İlişkilerinin başlarında her konserde, her davette birlikte görüntülenen ünlü çift son dönemlerde ayrı ayrı görüntülenmeye başladı. Sonuç olarak Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, anlaşarak boşanamadıkları için Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtığını belirtti.

YÜZÜĞÜNÜ FIRLAT TI!

Verdiği konserlerde yaptığı açıklamalar ve söylediği şarkılar ile Mehmet Dinçerler’e gönderme yaptığı düşünülen Hadise, son dönemlerde Mehmet Dinçerler’in tektaşı ve diğer takıları istemesi ile gündeme geldi. Dinçerler’in Hadise’nin sanat hayatını ve özgürlüğünü kısıtlaması sebebi ile boşanma kararı aldığı düşünülen Hadise, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde şarkısının “prensesler gibiydim ben baba evinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” kısmında yüzüğünü çıkararak sahneye fırlattı.

PİŞMANLIK YAŞIYOR!

Şu an boşanma sürecinde olan ve pek çok iddia ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, bu sefer de Gazeteci Arif Hür’ün bir iddiası ile adından söz ettirdi. Hür, Hadise’nin en büyük pişmanlığının hem Kaan Yıldırım ile hem de Mehmet Dinçerler ile Instagram’dan fotoğraf paylaşması olduğunu öne sürdü. Hür “sonuçta onlar ilelebet orada kalacak” diyerek Hadise’nin konu ile ilgili düşüncelerini belirtti.