Magazin

Acun Ilıcalı 3 günlük tedavinin ardından taburcu oldu: Herkes hata yapabilir, şikayetçi değilim!

Kariyer hayatında edindiği başarılar ile kendinden sıklık ile söz ettiren medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Büyük kızı Banu Ilıcalı ile birlikte bir trafik kazası geçiren ünlü isim, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 3 günlük tedavi sürecinin ardından dün akşam taburcu edilen Ilıcalı, soruları yanıtladı.

MOTOSİKLET KAZASI GEÇİRMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı ile birlikte motosikleti ile seyir halinde iken ters yönden gelen hafif ticari bir araç ile kafa kafaya çarpışan medya patronu Acun Ilıcalı, yürekleri ağıza getirmişti. Kazanın hemen ardından hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı ile kızı Banu Ilıcalı, tedavi altına alındı. Banu Ilıcalı sağlık durumu iyi olduğu için kısa bir tedavi sürecinin ardından hemen taburcu edilirken Acun Ilıcalı kolu kırıldığı için bir müddet daha kaldı.

PLATİN TAKILDI!

Geçirdiği motosiklet kazası sonrasında resmen ölümden dönen Acun Ilıcalı’nın, olay sonrasında doktorlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda kolunun kırıldığı anlaşıldı. Sağ kolu kırılan Ilıcalı hemen ameliyata alındı ve koluna platin takıldı.

3 GÜN SONRA TABURCU OLDU!

3 günlük bir tedavi sürecinin ardından dün akşam saatlerinde taburcu edilen Acun Ilıcalı, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kolu askıda olan medya patronu, şu ifadeleri kullandı: “Maalesef dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızım ile birlikte talihsiz bir kaza geçirdik. Şikayetçi olmadım, hepimiz hata yapabiliriz. Hata insana mahsus. Tabi biraz hırpaladı, kırılan kalın bir kemikti. Sağ olsun hastanede herkes çok güzel ilgilendi. Arayıp soran tüm dostlarıma teşekkür ederim, bu gibi olaylar sonrasında insanın sevildiğini hissetmesi acıyı bir nebze olsun gideriyor.”