İzmir Haberleri

23 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinde hafta boyunca sahada çalışmalar gerçekleştiren İZSU, su altyapısında ortaya çıkan arızaları gidermek veya bakım çalışmaları gerçekleştirmek adına su kesintileri uygulamasına gidebiliyor. Bu uygulamalar esnasında gerek arıza gerekse bakım kaynaklı çalışmaların ortaya çıkardığı su kesintilerini İzmirliler ile paylaşan İZSU, 23 Eylül 2022 Cuma günü için de bir duyuru yayınlamış bulunuyor.

İZSU, 23 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

İzmir’de saat 11.30 itibariyle devam eden su kesintilerine ilişkin, İzmirlileri resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendirmiş olan İZSU, 6 ilçede su kesintisinin yaşandığını kamuoyunun bilgisine sunuyor. İzmir’de devam eden su kesintilerinden etkilenmesi beklenen bölgeler ise, Bergama ilçesi Maltepe ve Turabey mahalleleri; Çeşme ilçesi Germiyan mahallesi; Karabağlar ilçesi Günaltay, Kibar, Sarıyer, Selvili ve Barış mahalleleri; Ödemiş ilçesi Kayaköy ve Konaklı mahalleleri; Seferihisar ilçesi Hıdırlık mahallesi; Urla ilçesi İçmeler, Kalabak, Yelaltı ve Yenice mahalleleri ile civarları olarak biliniyor.

İZSU, 23 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Gün içerisinde gerçekleştirilen su kesintilerinin saat kaç itibariyle sona ereceği bilgisini de İzmirlilere veren İZSU, yaşanacak su kesintilerine karşı bölge halkında önlem almasını talep ediyor. Bu bağlamda Karabağlar ilçesi Günaltay, Kibar, Sarıyer, Selvili ve Barış mahallelerindeki yaşanacak olan su kesintileri saat 12.00’ye kadar devam edecekken, Çeşme ilçesi Germiyan mahallesindeki su kesintileri saat 12.30’a; Bergama ilçesi Maltepe ve Turabey mahalleleri ile Urla ilçesi İçmeler, Kalabak, Yelaltı ve Yenice mahallelerindeki su kesintileri ise saat 13.00’a kadar sürüyor. Öte yandan şu an devam eden Seferihisar ilçesi Hıdırlık mahallesindeki su kesintisinin saat 15.00 itibariyle sona ermesi beklenirken; Ödemiş ilçesi Kayaköy ve Konaklı mahallelerindeki su kesintisinin ise saat 17.00 itibariyle bitmesi bekleniyor.