Ekonomi

Denizbank İstanbul emlak sektörüne resmen çelme taktı: Apartman dairesi 550 bin TL’den satışa sunuldu!

Denizbank, Muzayede.com platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini bildirerek ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank anlaşmalı olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk icralık gayrimenkul ihalesinde İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa çıkarılmış olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 550 bin TL olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN SAKARYA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank anlaşmalı olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci icralık gayrimenkul ihalesinde Sakarya ilinin Karasu ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa çıkarılmış olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 97 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 450 bin TL olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN ESKİŞEHİR’DE SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank anlaşmalı olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü icralık gayrimenkul ihalesinde Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa çıkarılmış olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 140 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 155 bin TL olarak bildirdi.