Magazin

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, kendisine küfüler yağdıran meslektaşı Burak Deniz’in özrünü kabul etmedi: Olay yargıya taşındı!

Aşırı alkol alarak meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’ye zor anlar yaşatan Burak Deniz, dilediği özre rağmen hatasının üstünü örtemedi.

NE OLMUŞTU?

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı dijital platform dizisi Şahmaran’ın çekimleri için Adana’da bulunan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde aşırı alkol almış ve Adana Altın Koza Film Festivali için Adana’ya gelen oyuncu Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi’nin masasına giderek olay çıkarmıştı. Daha önce tanışmayan oyuncu isimler, kısa süre içerisinde restoranda bulunan diğer müşterilerin dikkatlerini çekmiş ve magazin gündemine düşmüştü. Alkollü olan Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya’ya küfürler yağdırmış, bunun üzerine Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi Burak Deniz’in üzerine yürümüştü. Yusufi’nin arkadaşlarının araya girmesi ile olay çok büyümeden o an için kapanmıştı.

BURAK DENİZ’DEN ÖZÜR MESAJI!

Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’ye yaşattığı zor anların ardından bir süre sessizliğini koruyan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, günler sonra Instagram hesabından bir gönderi yayınlamış ve çok üzgün olduğunu belirtmişti. Olaydan sonra şahsen özür dilemek için Şahinkaya ve Yusufi’ye ulaşmaya çalıştığını belirten Deniz, bu girişiminde başarılı olamadığını ifade etmişti. Olayın bir an önce tatlıya bağlanmasını istediğini belirten Deniz, sosyal medya kullanıcılarının gözleri önünde Şahinkaya ve sevgilisinden özür dilemişti.

ÖZRÜ KABUL ETMEDİ!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Emre Yusufi ile bir partiye katılan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Burak Deniz ile ilgili gelen soruları yanıtlamak istemeyen Şahinkaya, “olay yargıya taşındı, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullanarak Deniz’in özrünü kabul etmemiş olduğuna dikkat çekti.