Gündem

Referans kampanyası devam ediyor; Yapı Kredi Bankası’nı sadece tavsiye etmek 2 bin 500 TL kazandırıyor! Üstelik…

Emekli maaşını Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinden alan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) veya Emekli Sandığı (4C) emeklilerinin maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıması halinde bir referansının bulunması durumunda banka, referans olan müşterisine 2 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN REFERANS KAMPANYASINDA SON 6 GÜN

4 Nisan 2022 tarihi itibariyle bankasına emekli maaşını taşıyacak olan banka müşteri yakınları için referans kampanyasını başlatan Yapı Kredi Bankası, referans kampanyasının süresini 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatmış bulunuyor. Yapı Kredi Bankası müşterilerinin bankalardan alacağı kodlar ile emekli olan yakınlarının maaş taşıma işlemi esnasında bu kodu kullanması halinde nakit ödüller veren Yapı Kredi Bankası, kampanya kapsamında 2 bin 500 TL’ye varan ödemeler gerçekleştiriyor.

YAPI KREDİ BANKASI MÜŞTERİLERİ MAKSİMUM 10 KİŞİYE REFERANS OLABİLİYOR

Kampanyası kapsamında detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Yapı Kredi Bankası, sadece emekli banka müşterilerine değil; emekli yakınını bankaya taşımak isteyen tüm müşterilerine bu kampanya kapsamında ödül veriyor. Bir emeklinin sadece bir kişi tarafından referans gösterilebileceğinin altını çizen Yapı Kredi Bankası, referans veren müşteri tarafından alınan kodun yalnızca bir emekli tarafından kullanılabileceği konusunda da müşterilerini uyarmış bulunuyor. Öte yandan bir müşterisinin en fazla 10 kişiye referans olmasına izin veren Yapı Kredi Bankası, referans başı 250 TL olmak üzere, toplamda 2 bin 500 TL ödül veriyor.

YAPI KREDİ BANKASI REFERANS KODLARININ KULLANIM SÜRESİ 10 GÜN

Referans kampanyası kapsamında bazı şartlar belirlemiş olan Yapı Kredi Bankası, kendi bünyesinde ya da iştirakleri olan şirketlerin bünyesinde çalışan kişilerin bu kampanyadan yararlanmasına izin vermiyor. Aynı şekilde Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış olan ve maaşını sonradan başka bir bankaya taşımış olan kişilerin kampanya kapsamında referans gösterilmesine de izin vermeyen Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin günde en fazla 5; toplamda ise en fazla 10 referans kodu üretebilmesine izin veriyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankası’ndan referans için alınan kodların 10 gün içerisinde kullanılmaması halinde kodların geçerliliği bulunmuyor.