Gündem

Rusya’da okula silahlı saldırı düzenlendi: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Son dakika haberine göre, Rusya’da okula silahlı saldırı düzenlendi. Okula yapılan saldırı sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi. Öte yandan vurulanlar arasında çocukların da olduğu duyuruldu.

Rusya’da okula yapılan saldırıyla sarsıldı. İzhevsk kentinde bir saldırganın okula ateş açması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti. Vurulanlar arasında çocukların da olduğu belirtildi. İntihar ettiği belirtilen saldırganın eşkaline ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

CAN KAYBI YÜKSELDİ

Rus haber ajansı TASS saldırganın 6 kişiyi öldürdüğünü, 20 kişiyi yaraladığını duyurdu. Can kaybı sayısının 9’a yükseldiği belirtilirken hayatını kaybedenler arasında 5 çocuk, 2 öğretmen ve 2 güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi.

Udmurtia Valisi Alexander Brechalov Telegram üzerinden yaptığı açıklamada No. 88 isimli okula vardığını ve güvenlik güçleri ile ambulansların okul çevresinde hazır bulunduğunu söyledi.

Yetkililer saldırgan cansız bedeninin polis tarafından bulunduğunu belirtti. Saldırganın intihar ettiği düşünülüyor.

Öte yandan saldırganın siyah giyimli olduğu bildirildi.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Saldırının yapıldığı okulda büyük panik yaşandı. Görüntülerde okulda panik yaşandığı ve çocukların apar topar bina dışına çıkarıldığı görülüyor.