Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Samsun ve Nevşehir’de düşük fiyatlı gayrimenkul satışına başladı! Ürgüp’te bulunan konut 320 bin TL’den fiyat teklifine açıldı!

Yapı Kredi Bankası Samsun ve Nevşehir illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden uygun fiyatlı yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN YENİ GAYRİMENKUL İHALELERİ!

Sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı konutlara, borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığını belirten Yapı Kredi Bankası, Samsun ve Nevşehir illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SAMSUN’DA SATILIK DAİRE!

Yapı Kredi Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Samsun ilinin Çarşamba ilçesinde bulunan icralık bir apartman dairesini fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu.

Çarşamba ilçesinin Sungurlu Mahallesi’nde bulunan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 107 metrekare olarak açıklayan Yapı Kredi Bankası, tam hisse ile satışta olan daire için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedelini 430 bin TL olarak belirledi. İhale kapsamında fiyat teklifi verilebilmesi için yatırılması gereken katılım bedeli ise 21 bin 500 TL olarak duyuruldu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN NEVŞEHİR’DE SATILIK DAİRE!

Yapı Kredi Bankası Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha geliştirdiğini ve yeni ihalesi kapsamında da Nevşehir ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan icralık bir daire için yeni bir ihale düzenleyen Yapı Kredi Bankası, 372 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmiş toplamda 638 metrekarelik kargir evin arsa ile birlikte satışta olduğunu belirtti. Arsa ve kargir evin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 320 bin TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken katılım bedelini ise 16 bin TL olarak açıkladı.