Magazin

Didem Soydan’dan sevgilisi Burak Deniz’e destek: Kendisi de çok üzgün!

Bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Burak Deniz’in son günlerde olumsuz haberler ile gündemde kalmasına Didem Soydan’dan yanıt geldi. Soydan, sevgilisini bu tatsız olaylar karşısında yalnız bırakmadı.

SOHBET ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında basın mensupları ile karşılaşan ünlü model Didem Soydan, güzelliği ile resmen kendisine hayran bıraktı. Doğal halleri ve fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Soydan, basın mensuplarının ayak üstü sohbet isteklerini geri çevirmedi.

SEVGİLİSİNE DESTEK OLDU!

Daha önce bir süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılık kararı alan ancak aşkları galip gelerek tekrar barışan Didem Soydan ile Burak Deniz çifti, geçtiğimiz günlerde Deniz’in yaşadığı olay ile yine gündeme geldi. Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana’da bulunan Burak Deniz’in alkolün etkisi ile otelin restoran kısmında bulunan Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’yi rahatsız etmesi, hatta güzel oyuncuya küfürler etmesi, Didem Soydan’ın karşısına soru olarak getirildi.

Yaşanan olayın ardından sevgilisi Burak Deniz’in oldukça üzgün olduğunu belirten Didem Soydan, “bu durum günlük hayatta ki modunu bile etkiledi” ifadelerini kullandı.

İHANET İDDİALARINA YANIT!

Bir süredir Şahmaran isimli dijital platform dizisinin çekimleri için güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile Adana’da bulunan Burak Deniz’in, sevgilisi Soydan’ı Sarıkaya ile aldattığını öne sürüldü. Yasak aşk yaşadıklarına dair ortaya atılan iddialardan sonra yakın takibe alınan Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak “hakkımda çıkan iddialar doğru değildi, canınız sıkıldıkça üzerimden haber yapmayın” ifadelerini kullanan Sarıkaya, ihanet iddialarına da açıklık getirmiş oldu. Konunun muhattabı Didem Soydan ise “konuşmak istemiyorum, ne dedilerse doğrudur” diyerek haberleri çok da umursamadığını belli etti.