Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir Tire’de konut sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! Türkiye İş Bankası 90 metrekarelik daireyi 450 bin TL’den satışa sundu!

Ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de olumsuz sonuçların ortaya çıkmasına sebep oldu. Artan hammadde fiyatları ile birlikte iki hatta üç katına çıkan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde kendine ait bir mala sahip olmayı planlayan tüketicilerin ve yatırımcıların ellerini kollarını bağladı.

Emlak sektörü tarafından duyurulan fahiş rakamların giderek katlanması karşısında sessizliğini bozan Türkiye İş Bankası, Intengo platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu ve anlaşma kapsamında da elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan icralık gayrimenkul satışı duyurusu, uygun fiyatlar karşılığında mal sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, söz konusu platform üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleyi kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE!

Türkiye İş Bankası İzmir- Tire 4 Eylül Mahallesi’nde bulunan 90 metrekarelik bir daireyi Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğunu duyurdu. Banka, ilgili gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İZMİR İHALESİNİN AYRINTILARI

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu 90 metrekarelik daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 450 bin TL olarak belirledi. Banka, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 22 bin 500 TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İZMİR İHALESİ BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalesi kapsamında icralık gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, bankanın Karşıyaka şubesine 22 bin 500 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu teminat bedelinin hesaba aktarılmasından sonra Intengo platformu üzerinden ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.