Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir Karabağlar’da 8 katlı bina, arsası ile birlikte satışa sunuldu! Garanti BBVA icralık gayrimenkul için 1 milyon 980 bin TL…

Aylardır yukarı yönlü hareketleri devam eden döviz kurları ile altın fiyatları, yeni dönemde kendi malına sahip olmanın hayalini kuran tüketicinin ve yatırımcının ellerini kollarını bağladı. Bir süredir ekonomi piyasalarını direkt olarak etkisi altına alan olumsuz gelişmelerin yaşanmasından ötürü durmadan artan gayrimenkul fiyatları, geçimini sektörden sağlayan vatandaşların da büyük darbeler almalarına sebep oldu.

Artan hammadde fiyatlarının yanı sıra sektörde bulunan kötü niyetli kişiler sebebi ile de fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkuller, yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi olarak gösterilmeye devam ederlerken beklenen çıkış Garanti BBVA’dan geldi. Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden birisi olan Garanti BBVA, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini bildirdi.

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden uygun fiyatlı ihaleler düzenleyen Garanti BBVA, son ihalesinde İzmir ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifline açmış olduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Garanti BBVA Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihalede İzmir- Karabağlar Arap Hasan Mahallesi’nde bulunan 8 katlı bir binayı, arsası ile birlikte satışa çıkarmış olduğunu duyurdu. Gayrimenkulün toplam kullanım alanını bin 794 metrekare olarak açıklayan banka, satışın tam hisse ile gerçekleşeceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA İZMİR İHALESİNİN AYRINTILARI

Garanti BBVA Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 49 milyon 500 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 1 milyon 980 bin TL olarak duyuruldu.

GARANTİ BBVA İZMİR İHALESİ BAŞVURUSU

Garanti BBVA’nın İzmir ihalesine katılabilmek için öncelikle Intengo platformuna üye olunmalı sonrasında ise ilgili teminat bedelinin bildirilen hesap numarasına aktarılması gerekmektedir.