Ekonomi

Kamu bankasından şaşırtan satılık konut ilanları! Müstakil ev 180 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası Adana ilinin farklı ilçelerinde bulunan iki icralık gayrimenkulü uygun fiyatlardan satışa sunduğunu açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ADANA YÜREĞİR’DE SATILIK MÜSTAKİL KONUT İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Adana ilinin Yüreğir ilçesinde bulunan müstakil bir konutu fiyat teklifine açmış olduğunu bildirdi. Banka, yeni ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulmuş olan müstakil konutun toplam kullanım alanı 75 metrekare olarak ölçüldü. Banka tam hisse ile satışta olan müstakil konut için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 180 bin TL olarak duyurdu. Kamu bankası ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 10 bin 800 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ADANA İMAMOĞLU’NDA SATILIK MÜSTAKİL KONUT İLANI!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Adana ilinin İmamoğlu ilçesinde bulunan müstakil bir konutu satışa sunduğunu açıklayarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulmuş olan ikinci müstakil konutun toplam kullanım alanı 120 metrekare olarak ölçüldü. Banka tam hisse ile satışa sunmuş olduğu müstakil konut için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 380 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 22 bin 800 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NIN ADANA İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası’nın Adana’da bulunan icralık gayrimenkuller için düzenlemiş olduğu uygun fiyatlı ihaleler, tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Bankanın ilgili ihalelerine nasıl katılım sağlanabileceği merak konusu oldu.

Ziraat Bankası Adana- Yüreğir’de bulunan müstakil konut için teklif vermek isteyen vatandaşların, bankanın Adana şubesine teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi. Adana ilinin İmamoğlu ilçesinde bulunan müstakil konut için fiyat teklifi vermek isteyenlerin teminat bedelini yatırmaları gereken şube ise İmamoğlu şubesi olarak açıklandı.