Magazin

Elazığ’da istenilmediği söylenen Selin Ciğerci’den açıklama geldi: Ben her zaman olduğu gibi yine susuyorum!

İlerleyen günlerde Elazığ’da konser verecek olan İrem Derici ile güzellik merkezinin Elazığ şubesinin açılış törenine katılacak olan Selin Ciğerci, şehrin dernek ve vakıf başkanları tarafından istenmedi. Ünlü isimler, yapılan baskıya karşı tepkilerini gösterdi.

ELAZIĞ’DA İSTENMEDİLER!

Son günlerde iptal edilen konserler ile gündeme gelen sanatçılara, İrem Derici de eklendi. Sosyal medya hesabından LGBT bireylerine verdiği destek sebebi ile Elazığ’da vermeye hazırlandığı konseri iptal edilen İrem Derici, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Elazığ’da bulunan çeşitli dernek ve vakıf başkanlarının yöreye uygun olmadığı gerekçesi ile İrem Derici’yi şehirlerinde istemediklerini belirtmeleri gündeme bomba gibi düşerken aynı isimler ilerleyen günlerde sahibi olduğu güzellik merkezinin Elazığ şubesini açmak üzere şehre gelecek olan Selin Ciğerci için de benzer bir açıklamada bulundu.

SELİN CİĞERCİ’DEN CEVAP GELDİ!

Kendisi hakkında yapılan “şehrimizde görmek istemiyoruz” açıklamalarına karşı bir süre sessizliğini koruyan Selin Ciğerci, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ciğerci paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Elazığ ve Malatya depremlerinde yapmış olduğum yardımların konusu açılmış. Kesinlikle aklıma bile gelmedi. İnşallah bir daha olmasın.”

Yapılan açıklamaya ithafen açıklamasına devam eden Selin Ciğerci, şu ifadeleri kullandı: “Kendini paralayan bir kadınım, işimi seviyorum. Çalışmayı seviyorum, ülkemi seviyorum. Ancak böyle bir şey olması beni şoke etti. Herkes iyi olsun, mutlu olsun. Güzel enerjiler diliyorum ve yine susuyorum.”

DESTEK GELDİ!

Elazığ’da istenmemelerine yönelik yapılan açıklamalardan sonra hem İrem Derici’den hem de Selin Ciğerci’den beklenen açıklamalar geldi. “Sevenlerim ile arama giremezsiniz” ifadelerini kullanan İrem Derici’ye ve her şeye rağmen kırıcı konuşmamaya çalışan Selin Ciğerci’ye, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi. Bu tür hareketlerin şahsi değil genel olarak baskıcı hareketler olduklarını savunan sosyal medya kullanıcıları, konuya ilişkin tepkilerini gösterdi.