Gündem

Türkiye İş Bankası’nda yenilikler bitmiyor; bu kez de Öde-Geç devrede! Üstelik bu yöntemle alınan akaryakıtlara indirim var!

Yeniliklerine yenilik katmaya devam eden Türkiye İş Bankası, temassız özelliği bulunan kartlarına bir de Öde-Geç özelliği ekledi. Bu özelliği kapsamında Petrol Ofisi ile anlaşmaya varan Türkiye İş Bankası, bu ödeme yöntemi ile alınacak olan akaryakıt alışverişlerinde yüzde 2 indirim uygulayacağını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ÖDE GEÇ ÖZELLİĞİNİ DEVREYE SOKTU

Temassız özelliği bulunan Maximum Kart’lar için Öde-Geç özellikli ödeme yöntemini devreye sokan Türkiye İş Bankası, ödeme yönteminin test edilebilmesi adına bir de müşterilerine özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında anlaşmalı Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarındaki Öde-Geç noktalarından yapılacak akaryakıt ve otogaz harcamalarına yüzde 2 indirim sunan Türkiye İş Bankası, 29 Mayıs 2018 tarihinden önce basılmış olan Maximum kredi kartlarının indirim avantajından yararlanması için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Türkiye İş Bankası’na ait olan temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapması gerektiğini hatırlattı. Öte yandan bu tarihten sonra basılmış olan kredi kartlarının hiçbir aktivasyon işlemi gerçekleştirmeksizin indirimlerden hemen yararlanamaya başlayabileceği öğrenildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, YENİ ÖDEME MODELİNİ ANLATTI

Yeni ödeme modeli kapsamında geliştirdiği kampanyaya ilişkin müşterilerine detaylı bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyadan Maximum, Maximiles ve ek kartlar da dahil olmak üzere Türkiye İş Bankası temassız özellikli tüm bireysel kredi kartlarının kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu. Temassız özelliği taşımayan kredi kartlarının kampanyadan yararlanamayacağını duyuran Türkiye İş Bankası, MercedesCard ile geçerli olan indirim ve Petrol Ofisi’ne ait diğer uygulama ve sadakat kartları için geçerli olan indirim ve avantajlar ile yeni kampanyanın birleştirilemeyeceğini duyurdu. Kampanyanın sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından Öde-Geç yöntemi ile yapılması halinde geçerli olacağının altını çizen Türkiye İş Bankası, tek seferde yapılacak olan ödeme limitinin üst sınırını ise 300 TL olarak ilan etti.